LMC Vivo 705 K 2020 Campingvogn

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

LMC Vivo 705 K

Pris:

Fra kr 529 000

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2020
  • Sengeplasser: 6
  • Totalvekt: 2200kg
  • Egenvekt: 1902kg
  • Bredde: 253cm
  • Lengde: 884cm
  • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

Perfekt familievogn - med denne ligger alt til rette for flotte ferieminner!

Denne flotte familievognen med 6 sengeplasser er akkurat ankommet fra vår kvalitetsprodusent LMC som har hele 12 års tetthetsgaranti!

En innbydende lys vogn med praktisk planløsning som gir optimal komfort og turglede både for store og små i familien. En stor salong gir mulighet for mange rundt bordet til hyggelig samvær og måltider. Kjøkkenavdelingen er meget romslig slik at alt ligger til rette for å lage god mat. Mellom kjøkkenavdelingen og soveavdelingen for de voksne finner man et pent bad. Bakerst i vognen finner man en egen avdeling hvor de små kan trekke seg tilbake, kose seg med å tegne o.l og der finner man også køyeseng med 2 sengeplasser og godt med skapplass. Her finner man også en liten sittegruppe som kan gjøres om til en sengeplass. Det er romdelere både mellom denne soveavdelingen og avdelingen med dobbeltseng og romdeler mellom soveavdelingen med dobbeltseng og kjøkken/ salong.

Vinterpakke varmtvannsoppvarming:

doble gulv ved sittegruppe og under sengen, Duocontrol med crash sensor, EisEx og fjernkontroll sammen med Duocontrol, varmtvannsbereder inkl. varmvannsgulvvarme, vanninstallasjon inne inkl. avløpstank ca 44 liter og avtappingsventil (18), vinteravdekning for kjøleskapsventilasjonsgitter (totalvekt 90 kg)

Autarkiepakke varmtvannsoppvarming:

batteri 95 AH AGM, kontrollpanel, batterilader (totalvekt 32,5 kg)

Eksklusivpakke VIVO:

inngangsdør med vindu og søppelbøtte, myggdør, varmtvannsforsyning (totalvekt 7 kg)

Luksuspakke VIVO:

tank 25 ltr med hjul, takluke Midi Premium 960 x 655 mm, fjernkontroll til forteltlampe, display for ferskvannstank (totaltvekt 15,5kg)

En meget godt utstyrt vogn med flott interiør.

Alde, vannbåren gulvvarme, stekeovn, TV-veggholder, alufelger.

For mer informasjon og visning:

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både campingbil og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Har du spørsmål om LMC Vivo 705 K?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.