Niesmann-Bischoff SMOVE 7.4 E 2018 Bobil

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Niesmann-Bischoff SMOVE 7.4 E

Pris:

Fra kr 1 199 900

 • Salgstype: Brukt
 • Årsmodell: 2018
 • Sengeplasser: 3
 • Første registrering: 10.08.2018
 • Kilometerstand: 7300km
 • Girkasse: Automat
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Antall hestekrefter: 150
 • Sylindervolum: 2.3L
 • Antall seter: 3
 • Totalvekt: 4500kg
 • Nyttelast: 1567kg
 • Bredde: 225cm
 • Lengde: 743cm
 • Sted: Namsen Auto Grong

Produktbeskrivelse

Det er en glede for oss å presentere Niesmann Smove 7.4 E, en delintegrert bil helt utenom det vanlige !

Med Smove har Niesmann satt som mål å lage en mindre bil uten å gi kompromiss for plassfølelsen eller løsninger. Det har de virkelig klart her ! Dette er en liten bil med skikkelig Liner følelse!

Fremst i bilen har Niesmann plassert samme gode stolene som i de større bilene sine, disse sørger for veldig god støtte og sittekomfort mil etter mil. Disse kan selvfølgelig snues bakover for å skape en hyggelig salong sammen med Face 2 Face løsningen på sofaen. På midten er det uttrekkbar bordplate som gjør det mulig å samles flere for trivelige lag.

Over salongen er det en elektrisk takluke som betjenes over førerposisjon !

Bak salongen er kjøkkenet gjemt under to plater. Dette gjør at når kjøkkenet ikke er i bruk har man en praktisk skjenk som står i stil med resten av interiøret.

Under platen er det to gassbluss og en vask.

Platen som går til høyre kan felles helt ned og brukes som avlastningsbord.

Ovenfor kjøkkenet er TV plassert på veggen. Denne har egen lyd-bar i tillegg til at den er sammenkoblet med resten av høyttaleren i bilen. Dette sørger for veldig god lyd, både fra radio og TV. Her finner vi også styringspanelet til bilen.

Bak denne veggen er kjøleskapet plassert, med praktisk uttrekkbar skuff nederst og fryseboks integrert i kjøleskapet på toppen.

På motsatt side av kjøleskapet er badet. Badet er noe av det tøffeste man finner i denne bilen. Her har Niesmann tenkt utenfor boksen ( Bokstavelig talt!)

Her kan veggen med vask snues rundt for å få en slett overflate. I tillegg kan man elektrisk kjøre toalettet inn i veggen for å skape en enrom dusj! Her får man faktisk plass til to stk i dusjen samtidig.

Bakerst i bilen er det en stor seng som møtes på midten. Her er det skapplass over alt, både over og under seng. madrassene er myke og gode. Her kommer du/dere til å sove godt!

Denne bilen selges for kunde !

Meget godt utstyrt med BL.A Solcellepanel, Elektrisk takluke, panorama takluke, ALDE Sentralvarme, Cityvann, utvendig dusj, Gulvvarme, Markise, Sentrallås, Automatgir, cruisekontroll, Automatisk parabol, Zenec radio med Navigasjon-USB-AUX-BLUTOOTH-RYGGEKAMERA-DAB+, Comfortpakke, Clou Line, NX5 Gass/tyverialarm M.M++!

Denne er verd turen, vi gleder oss til å vise deg denne!

RING FOR MER INFO!

Kontaktinfo Grong:

Jørgen Willumsen - jorgen@namsenauto.no - tlf 40 38 49 00

Geir Arne Opdahl - geir@namsenauto.no - tlf 48 14 99 99

Sigrid Hongseth - sigrid@namsenauto.no - tlf 40 38 49 99

Per Roar Larsen - per@namsenauto.no - tlf 95 18 99 99

Erik Sørkilflå - erik@namsenauto.no - tlf 95 85 99 99

For mer info, se www.namsenauto.no

NAMSEN AUTO AS - en del av tellus - ønsker deg velkommen som kunde!

Tellus Caravan & Fritid-kjeden, med Norges ledende caravanforhandlere, Namsen Auto AS, Juro Caravan AS, Mohagen Bil AS, Autosentrum AS, Perry & Williams Caravan AS, Twin Caravan AS og NCI AS formidler over 2600 enheter pr år og er med dette en av Nordens største innen salg av fritidsprodukter.

Vi kan tilby våre kunder nye biler og campingvogner fra bl.a Niesmann-Bischoff, Hymer, Carado, Laika, LMC, Adria, KABE, Eriba, samt en imponerende portefølje av pent brukte vogner, bobiler og personbiler!

Namsen Auto AS er også forhandler av Premiumbad - utendørs massasjebad av beste kvalitet, som kan stå ute hele året, se utvalg og priser på www.premiumbad.no. Vi har bad utstilt på alle våre avdelinger.

Namsen Auto AS har tre avdelinger: Grong, Verdal og Trondheim. Alle våre avdelinger er strategisk plassert nært både hovedveier, togstasjoner og flyplass. Vi er løsningsorienterte med tanke på leveringsvilkår og møter gjerne våre kunders ønsker og behov. Vi tilbyr også hjemlevering.

Totalt på våre tre avdelinger har vi over 6 000 m2 innendørs utstillingshall!

Avdeling Grong og Trondheim har hvert sitt topp moderne verkstedanlegg, her kan vi utføre det meste av tjenester og utbedringer på alle våre produkter.

Vi har også en rikholdig tilbehørsbutikk hvor du kan finne bl.a oppblåsbare telt, campingutstyr, stoler, bord og øvrig utstyr som trengs for en fullkommen tur.

Registrering av bil - vi er tilknyttet Statens Vegvesen og oppbevarer egne kjennemerker. Registrering på kunde er gjort på få minutter ved hjelp av Bank ID.

Finansiering - Namsen Auto AS har avtale med alle de store tilbyderne av bilfinansiering og kan gjennom dette tilby våre kunder svært gode vilkår og fornuftig løpetid - inntil 15 års nedbetalingstid på caravan. Vi kan også tilby leasing.

Forsikring - Fra våre samarbeidspartnere innenfor forsikring tilbyr vi også meget gunstige forsikringsløsninger.

Namsen Auto AS er medlem av Norges Caravanbransjeforbund.

Vi ser frem til din henvendelse og følg oss gjerne på facebook: www.facebook.com/namsenauto

Med forbehold om feil i annonseteksten.

Har du spørsmål om Niesmann-Bischoff SMOVE 7.4 E?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.