Niesmann-Bischoff ARTO 88 EK 2021 Bobil

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Niesmann-Bischoff ARTO 88 EK

Pris:

Fra kr 2 239 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2021
 • Sengeplasser: 4
 • Kilometerstand: 340km
 • Girkasse: Automat
 • Hjuldrift: Forhjulsdrift
 • Antall hestekrefter: 180
 • Sylindervolum: 2,3L
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 5500kg
 • Nyttelast: 1200kg
 • Bredde: 232cm
 • Lengde: 876cm
 • Sted: Kroken Kristiansand

Produktbeskrivelse

Nå har vi fått inn en av Niesmann+Bischoff sine mest populære modeller. Denne flotte bo-bilen har det meste av utstyr, masse komfort, innovative løsninger, teknologiske nyheter og design som de aller fleste vil like!

Av utstyr kan vi nevne; 120 lite septik-tank, 180 Hk motor, 90 liter drivstofftank, 6 meter markise (elektrisk 230 v), 5,5 tonn total vekt, SOG toalett avlufting, varmeveklser, møbel-dekor i "Verade Oak" Modern- Line, 9" Touchscreen-/info tainment som inneholder Dab+ Bluetooth og ryggekamera. I tillegg har denne bilen fått 4 stk high end høytalere, sub-woofer og takantenne.

Ellers kan nevnes at bilen er bestilt med Komfortpakke. Denne inneholder; Panorama-luke som kan vippes,Blendingsplisse`for fører og sidevinduer,Tec-Tower kombi kjøl med steke-ovn.

I tillegg har bilen Chassispakke som har aircondition i førerhus, komfort-fjæring på foraksel samt tempomat.

De to siste pakkene som bilen har fått er Linerpakke som inneholder; utvendig speil med vidvinkel,el oppvarmet og lakkert i bilens farge,elektrisk aluminium frontpersienne som også kan brukes som sol-skjerming,komfortstoler til fører og passasjer med helnings og høydejusteringsmuligheter og bodelsvindu med enhåndsbetjening.

den siste pakken i denne flotte bo-bilen er; Mediapakke som inneholder oppgradert musikkanlegg med 4 stk high end høytalere og sub-woofer,Radio Dab+ inkl DVD avspilling, 22" tv med DVD magasin og sentralhøytaler og tils lutt Oyster parabolantenne i versjon Cytrac Vision (uten mottaker)

Ellers er bilen utstyrt med 6 stk 16" alufelger, carbon optikk, utvendig gass-uttak, dusj i garasjen, LED frontlys og tåkelys og sentrallås som også låser garasje-dører.

Denne flotte bilen står nå klar i våre lokaler og bør oppleves!

Velkommen!

Kontaktinfo:

Håvard Nuland (Salgsansvarlig nye og brukte bo-biler) 479 77 772 / havard.nuland@kroken.no

Jens Simonsen (Salgsansvarlig nye og brukte vogner) 488 69 160 / jens.simonsen@kroken.no

Vi ønsker deg velkommen til Kroken Caravan avd Kristiansand!

Hos oss finner du en av sør-Norges største innvendige utstillinger av bo-biler og vogner.

Du kan gjerne nyte en kopp kaffe mens du kikker på produktene våre, eller rett og slett slappe av i en av våre salonger mens bilen eller vognen din er inne på service eller fukttest. Vårt verksted utfører garantiarbeid ,fukt- og gasstest,

ettermonterer utstyr som eks hengerfeste, støttebein, solcelle, parabol eller annet .Vi er kjent for å yte god service!

Kroken er forhandler av Niesmann+Bischoff, Hymer, Laika,Burstner, LMC og Carado bo-biler. I tillegg fører vi Hymer Eriba, LMC og Burstner vogner.

Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet som gir deg som bruker av våre produkter en ekstra trygghet på ferie-turen!

Vil du leie bo-bil? Kom til oss i Kristiansand, Råde,Oslo, Ålesund og Bodø, så har vi bobil til leie for deg og din familie.

Finans og innbytte:

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bo-bil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bo-biler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss.

Kroken gir 5 års garanti på nye bo-biler,forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud med inntil 15-års nedbetaling og 0,- kroner i egenkapital hvis dette ønskes!

Vi ordner finansiering og svar til deg innen få minutter!

Kroken Caravan avd Kristiansand, ligger sentralt til i Sørlandsparken,Stemmane 10 med kun 10 min kjøretur til Kjevik lufthavn,samt Kristiansand sentrum og tog-stasjon.

Åpningstider:

Mandag- Fredag: 08.00-16.00

Torsdag: 08.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

Utleie se nettsiden; www.rent-easy.no

Har du spørsmål om Niesmann-Bischoff ARTO 88 EK?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.