Solid Import

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer B 578

Pris:

kr 895 000

 • Salgstype: Brukt
 • Årsmodell: 2019
 • Sengeplasser: 4
 • Lengde: 699cm
 • Kilometerstand: 16000km
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 150
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3500kg
 • Nyttelast: 530kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

Flott delintegrert Hymer B 578 akkurat kommet inn!

Lys og innbydende, registrert for 4 personer. 

Oversiktelig førermiljø med behagelige pilotstoler med armlener som er vendbare og kan bli en del av den hyggelige salongen når man står parkert - salong med L-sofa og stort salongbord, et sted for gode måltider og fine stunder.

Pent kjøkken med kokebluss, vask, stort kjøleskap, fryser og godt med skuffer og skap for oppbevaring av alt man trenger for å lage god mat.

Separat toalettrom og dusj for optimal romfølelse. 

Bakerst finner man en innbydende soveavdeling med 2 enklesenger som kan gjøres om til stor dobbeltseng, evt 3 sengeplasser. Salongen kan gjøres om til 1 sengeplass.

En pent vedlikeholdt bobil!

Sykkelstativ, DAB radio med NAVI og ryggekamera, Truma EH, TV og TV-antenne, gassalarm, stor garasje med garasjedør på hver side av bobilen, duokobling gass med varmetråder, markise, alufelger, 150 HK, automatgir.

Prosjektnr: 43277/716

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti på nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Har du spørsmål om Hymer B 578?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.