Carado I Series 2021 Bobil

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Carado I Series

  • Salgstype: Fabrikkny
  • Årsmodell: 2021
  • Chassis: Fiat Ducato

Produktbeskrivelse

For de som liker å reise avslappet. Carados fullt integrerte bobiler er et ekte hjem på fire hjul. Den helintegrerte I-serien har Carados mest romslige chassis og førerhuset er elegant integrert i boarealet.

Det gjør I-serien helt spesiell:

Bodelen

Hjemmekoselig, enkelt, belysning, møbler av høy kvalitet og mye plass. Det er alle de smarte små detaljene som gjør den helintegrerte bobilen til en drøm å reise i.

Påbygg og lagringsplass

Luksusferie: Carados fullt integrerte bobiler er som små slott på fire hjul. Påbygget er laget av robust glassfiberrammtert plast (GRP) og sideveggene av aluminium. Her får du 7 års tetthetsgaranti og mye lagringsplass.

Soverom

God natt: Nedfellbare sender med Clima- Plux-elementer er standardutstyr i de fullt integrerte bobilene. Madrasser av høy kvalitet garanterer en god natts søvn.

Kjøkken

Deilig mat på farten: I det ergonomisk designede kjøkkenet er det mange praktiske arbeidsflater og plass til mye oppbevaring. Kjøkkenet er utstyrt med gasskomfyr med tre flammer, romslige kjøkkenskuffer og kjøleskap med fryser.

Bad

Avslappende velvære: Dusjen og toalettet er enten kombinert eller separat, avhengig av modell. Det som er til felles for alle helintegrerte bobiler er god plass, store speilflater, innfelte LED-lys og kassett-toaletter.

Har du spørsmål om Carado I Series?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Plantegning

Vil du lese mer?