Solid Import

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Lyseo 690

Pris:

kr 1 049 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2020
 • Sengeplasser: 4
 • Lengde: 699cm
 • Kilometerstand: 100km
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 140
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3500kg
 • Nyttelast: 615kg
 • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

Flott Bürstner Harmony Line med elektrisk senkeseng med 10 års tetthetsgaranti.

Lys og lunt innvendig miljø med vendbare pilotstoler som blir en del av den flotte L-salongen når dere har stoppet for dagen. Både pilotstolene og salongen er holdt i meget behagelig pent skinn, elektrisk senkeseng over salongen med soveplass for 2, delikat kjøkken med stort kjøleskap, fryser, stekeovn med grillfunksjon, vask, kokebluss, arbeidsbenk, holdere for kaffekapsler og godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, pent bad med dusj, vask, toalett, speil, skap og god belysning, soveavdeling bak med 2 enkle senger, trapp opp til sengen med smart oppbevaringsplass i - bilen er utstilt i vår salgshall, velkommen innom!

Delikat lyst skinninteriør, Truma varme, 9 trinns automatgirkasse, markise 4 meter, stekeovn med grillfunksjon, aircondtion førerhus, partikkelfilter, forberedt for ryggekamera, Eco pack, USB. LED belysning, Ambiente pakke, Vinterpakke.

Omregistreringsavgift inkludert i prisen.

For mer informasjon og visning:

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

Har du spørsmål om Bürstner Lyseo 690?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.