Bürstner City Car C 640 2020 Bobil

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner City Car C 640

Pris:

Fra kr 949 000

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2020
 • Sengeplasser: 4
 • Kilometerstand: 100km
 • Chassis: Fiat
 • Girkasse: Automatic
 • Hjuldrift: Front wheel drive
 • Antall hestekrefter: 140
 • Antall seter: 4
 • Totalvekt: 3500kg
 • Nyttelast: 401kg
 • Bredde: 208cm
 • Lengde: 636cm
 • Sted: Kroken Ålesund

Produktbeskrivelse

Leter du etter en lekker bobil som er lett å komme til over alt? Da må du sjekke ut denne flotte bybobilen fra Bürstner som akkurat har ankommet! Med denne bybobilen kan du nyte sommeren om det er på en strand, i byen, på fjellet.....ja, hvor som helst. En bybobil åpner mulighetene for å kunne komme til over alt.

Førermiljøet har meget behagelige pilotstoler med armlener og har delskinn i delikat fargekombinasjon, den nye anerkjente 9-trinns automatgirkassen fra Fiat, AEBS bremsesystem, ECO pakke start/ stopp, klimaanlegg i førerhus, Tempomat cruisekontroll med fartsbegrenser, elektriske og oppvarmbare utvendige speil, radioforberedelse inkludert takantenne, blendingsgardin i førerhus, ratt og girkule i skinn, instrumenttavle med kromdekor, dashbord med alu-applikasjoner.

Bilen har 16" alufelger, LED kjørelys, svartlakkert grill, frontspoiler i bilens farge, kablet for ryggekamera, elektrisk stigetrinn, oppvarmbar spillvanntank, Thule markise med LED-lys. 

Oppvarming i bobilen er Truma Combi 4H (oppvarming på gass og strøm).

Innbydende salong for hyggelige stunder, pen kjøkkenavdeling med kjøleskap, fryser, gassbluss og godt med skuffer, langsgående senger i soveavdeling bak, pen belysning gjennomgående i hele bobilen, bad med dusj, WC og vask. 

Elektriske vinduer, elvarme, fast toalett, frostfri spillvanntank, frostfri vanntank, luftvarme, myggdør, sentrallås, varmtvann, airbag fører, airbag passasjer, antispinn, dyrefri, røykfri.

Vil du nyte sommeren og føle på friheten ved å kunne følge været og reise dit du har lyst? Kom innom og se på denne sjarmbomben av en bybobil - denne vekker beundrende blikk på veien.

For mer informasjon og visning:

Vidar Hoff      489 94 773   vidar.hoff@kroken.no

Lars Bigton    918 61 970  lars.bigton@kroken.no

Vi tar innbytte og kan tilby gunstig finansiering via våre samarbeidspartnere – svar på dagen!

 

::: Velkommen til oss på Kroken for visning, en kopp kaffe og hyggelig prat :::

Ring eller send melding så har vi både bobil/ campingvogn og kaffe klar til deg når du kommer til våre flotte lokaler, også utenom vanlig åpningstid ved behov!

Bobilen er kontrollert av vårt verksted uansett brukt eller ny samt alle godkjenninger hvis ikke annet informert. Kroken gir 5 års garanti til nye bobiler, forsikringsløsninger samt gode finansieringstilbud inntil 15 år nedbetaling og 0 kroner egenkapital. Hos oss får du svar innen få minutter og alt papirarbeid fylles ut på stedet ved utleveringen, enklere blir det ikke.

Innbytte er attraktivt, og vi tar gjerne imot din bobil eller vogn uansett merke. Vi takserer alle bobiler og vogner som kommer inn, trygt for deg og trygt for oss. Våre verksteder utfører garantiarbeid, fukt- og gasstest, ettermonterer utstyr (hengerfeste, støttebein, solcelle med mer) og yter over gjennomsnittet god service!

Kroken er forhandlere av Hymer, Laika, Carado, Bürstner, Niesmann+Bischoff og LMC på bobiler samt Hymer Eriba, Burstner og LMC på vogn. Du finner i tillegg Polar hos Brumunddal og Bodø. Vi har tilgang på alle typer av bobiler: helintegrert, delintegrert, camper van, bybobil og alkove. Kroken Caravan er en del av Solid Imports landsdekkende nettverk med servicepunkter i hele landet, det gir deg ekstra trygghet på ferien.

Vil du leie bobil? Kom til oss i Kristiansand, Råde, Oslo, Ålesund og Bodø så har vi bobil til leie for deg og din familie, kjære eller venner! (PS: du får leieprisen i avslag på kjøpsprisen hvis du vil kjøpe egen bobil/vogn etter leien.)

Vi holder til kun 35 minutter fra Ålesund flyplass hvor man lett kan ta fly fra Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim for å nevne noen byer - vi henter deg selvsagt på flyplassen. Har du ikke mulighet til å komme hit så kan vi avtale levering på ditt hjemsted. Vi er her for å finne den løsningen som passer best for deg både ved valg av bobil/ vogn og hvordan du ønsker den levert.

Velkommen til en hyggelig og trygg handel hos Kroken Caravan AS!

Forbehold om feil i annonsen.

 

 

Har du spørsmål om Bürstner City Car C 640?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.