Solid Import

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Hymer B-SL 708

Pris:

Fra kr 1 436 145

 • Salgstype: Fabrikkny
 • Årsmodell: 2021
 • Sengeplasser: 5
 • Chassis: Fiat AL-KO Ducato Maxi
 • Antall hestekrefter: 140
 • Sylindervolum: 2,3L
 • Antall seter: 5
 • Totalvekt: 4500kg
 • Nyttelast: 1110kg
 • Bredde: 235cm
 • Lengde: 779cm

Med forbehold om feil og endringer. Mål, vekter, bilder og utstyr kan avvike fra vist modell. Fra- priser er for grunnmodell inkl. mva og estimert engangsavgift, levert Oslo. Engangsavgiften for bobiler blir endelig bestemt ved registrering. Vennligst kontakt forhandler for komplett informasjon og pristilbud.

Produktbeskrivelse

Chassis:

Fiat Ducato Maxi – 2,3 Multijet – 103 KW/140 HK – Euro 6 d temp

Basis:

6-trinns girkasse og 90 l drivstofftank, 16¨ orginalhjul med hjulkapsler. Elektrisk justerbare og oppvarmbare utvendige speil, inkludet vidvinkelspeil. Airbag på fører- og passasjerside, ABS, EDB og ESP.

Utvendig:

Elektrisk inngangstrinn på bodeldør med 1 trinn. Store garasjedører på høyre og venstreside. 65 cm brei inngangsdør med 2-veislås. Taklufting, oppvarmet dobbelt gulv og premium Hightec karosseri for optimal isolasjon.

Innvendig:

Pilotstoler i bodelstoff. Front sittegruppe med 3 punkts belte. Møbeldekor Velvet Ash. Kjøkkenet kommer med servo-soft-close, ekstra brede fritt delbare kjøkkenskuffer og 153 l jumbo kjøleskap.

Oppvarming:

6 kW varmluftsoppvarming. Forsterket batteri og 150 l spillvannstank, isolert og oppvarmet.


NYTELSE UANSETT HVOR DU ER

SITT KOMFORTABELT
Sittegruppen i B 704 SL på bildet er trukket med skinn i Napoli-design. I stedet for den nedsenkbare sengen kan bobil om ønskelig også leveres med oppbevaringsskap i fronten, slik at romfølelsen og oppbevaringsrommet
blir enda større.

INTELLIGENT OPPBEVARING AV REISEPROVIANT
I tillegg til store skuffer med servo-soft har B 704 SL også et halvhøyt uttrekksskap som fungerer som et utmerket oppbevaringsrom for reiseproviant og kjøkkenutstyr.

LANGE SITTEBENKER
Med til komfort-sittegruppen i B 704 SL hører det også en stor, L-formet sittebenk og en ekstra bred overforliggende sittebenk – om ønskelig i Napoli skinn. Det runde bordet (ekstrautstyr) av høy kvalitet er enkelt å trekke ut og gir ekstra plass til flere personer.

PRAKTISK UTTREKK TIL KJØKKENMASKINER
Uttrekket til kjøkkenmaskiner over oppvaskkummen er ekstra praktisk – inklusiv egen 230-volt-stikkontakt.


TIL VERDENS ENDE. OG TILBAKE IGJEN

FLOTT UTSEENDE NED TIL MINSTE DETALJ
Mange vakre og praktiske detaljer på baderommet i B 704 SL gir en behagelig baderomsatmosfære. Dette gjelder også den eksklusive vaskeservanten i luksuriøst «cool glass» – her i mørk Velvet Ash møbeldekor.

OMRÅDER SOM KAN ATSKILLES
Den komfortable dusjen har stor ståflate uten forstyrrende hjulbue. Dessuten kan baderommet atskilles foran og bak slik at du får et påkledningsrom.

ENKELTSENGER ELLER LIGGEFLATE
De to romslige enkeltsengene i hekken på B 704 SL og B 674 SL er begge 200 cm lange og kan som standard utvides til en stor liggeflate. Fotenden på den høyre sengen skjuler et romslig klesskap.

Har du spørsmål om Hymer B-SL 708?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Plantegning