Økt sikkerhet i bobilen

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Økt sikkerhet i bobilen

Niesmann Flair er en luksusbobil uten sidestykke, og produsenten overrasker stadig med nye innovasjoner. Nå er Flair den første lineren i på markedet med airbag. Med sitt skreddersydde sikkerhetssystem har Flair nå bestått alle kollisjonstester med glans!
Romslig, helintegrert og med alt utstyret du kan tenke deg. Niesmann Flair er en solid bobil, velegnet til bruk hele året. Den eksklusive lineren kombinerer imponerende dynamikk, med innovativ teknologi og eksepsjonell komfort. Og nå har den blitt enda bedre!

SE VIDEO:

Sikkerhet først


Niesmann + Bischoff har nå integrert kraftige airbagger, ESP sikkerhetssystem, automatiske beltestrammere og en ny bremsemekanisme i sine Flair modeller. – Vårt mål var å skape en sikkerhetspakke som garanterer best mulig beskyttelse av alle passasjerer, spesielt ved en eventuell ulykke. De siste månedene med utvikling og design har vært svært intensive, men resultatet er enestående, forteller Hubert Brandl, administrerende direktør i Niesmann + Bischoff GmbH. Ingeniørene har nå implementert et eksklusivt sikkerhetssystem for Flair, og Niesmann + Bischoff har allerede sikret seg rettighetene til designet.

Moderne teknologi

ESP står for ”elektronisk stabilitetskontroll”, et system som skal hjelpe føreren i situasjoner hvor det er fare for at man kan miste kontroll over kjøretøyet. Systemet aktiveres dersom bilen er i ferd med å skli av veien. Hjulene bremses diagonalt, og motoreffekten kuttes til bilen igjen går stabilt og i ønsket retning. Niesmanns nye ”Pedal Release System” øker også sjåførens sikkerhet ved en eventuell ulykke. Skulle man havne i en kraftig kollisjon garanterer systemet at bremsepedalen bretter seg ned i dørken, og reduserer dermed risikoen for skader på føtter og ben.

Intensiv testfase

Høydepunktet under testfasen av det nye sikkerhetssystemet, var en kollisjonstest med en fult utstyrt Flair. Bilen hadde en last på 400 kg, inkludert to testdukker på 78 kg hver. Bilen kjørte mot en 120 tonns barriere av armert betong. Under testfasen ble både førerhus, oppsett og innredning inkludert i beregningene og analysen. Og resultatet? Flair bestod alle tester uten forbehold, og med glans.