Norgesferie i campingvogn

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Norgesferie i campingvogn

Med en campingvogn kan du feriere trygt, smart og rimelig i sommer. Ta med familien og alt du trenger i ditt eget feriehus på hjul, og spar miljøet ved å utforske lokale perler. I tillegg får du akkurat nå valutarabatt på et begrenset utvalg nye, ferieklare campingvogner.

Ferieklare campingvogner fra kr 99.000

Akkurat nå er det et stort utvalg ferieklare campingvogner, både nye og brukte fra kr 99.000 i utstilling hos landets største forhandlernett. SE UTVALG.

Reis trygt med campingvogn

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er campingvogn en perfekt løsning. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkken, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

På campingferie har du alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I vogna begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Tett på opplevelsene: Med campingvogn trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende.
Tett på opplevelsene: Med campingvogn trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende.

Prisgunstige 2019-modeller

Akkurat nå er det lønnsomt å kjøpe fabrikknye, ferieklare 2019-modeller. Du får nemlig valutarabatt fordi vogner på lager er kjøpt inn til gunstig valutakurs. Finn ditt nye feriehus på hjul med vår vogn- og bobilvelger under, eller i produktlisten nederst.

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region.