Opplev Norge i bobil

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Opplev Norge i bobil

Med en kortreist bobilferie i sommer kan du reise både trygt, smart og rimelig. Ta med alt du trenger i ditt eget feriehus på hjul, og spar miljøet ved å utforske lokale perler. I tillegg får du akkurat nå valutarabatt på nye, ferieklare 2019-modeller.

Prisgunstige 2019-modeller

Akkurat nå er det lønnsomt å kjøpe nye, ferieklare 2019-modeller. Du får nemlig valutarabatt fordi bobilene på lager er kjøpt inn til gunstig valutakurs. Finn ditt nye feriehus på hjul med vår vogn- og bobilvelger under, eller i produktlisten nederst.

Reis trygt med bobil

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil en perfekt løsning. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

På bobilferie har du altså alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I bobil begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Tett på opplevelsene: Med bobil som overnattingssted trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende.

Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region. Spar drivstoffutgiftene og sats på kortreiste eventyr i sommer.

Trenger du inspirasjon til å finne reisemål i eget nærområde? Se Terje og Elis lokale favorittdestinasjoner fra nærmiljøet i Ålesund.

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt
Ny solnedgang hver kveld: Nyt de lange sommerkveldene - akkurat der du vil.