Familiens førstevalg

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Familiens førstevalg

Når familien skal på tur kreves det grundig planlegging. Men, med riktig campingvogn er mye av jobben gjort. Romslig planløsning, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør Bürstner Nordic til en favoritt blant norske barnefamilier.
Campingvogner fra Bürstner Nordic er familiens førstevalg. Produsenten har lagt vekt på detaljer som skal gjøre det enklere og mer praktisk å bruke vognene - hele året. Alle vognene i serien er lyse, lekre, godt utstyrte og har mye plass til både store og små.

Se video av Bürstner Nordic:

Utviklet av norske forhandlere


– Vognene i Nordic serien er utviklet av Bürstner og Kroken Caravan Import, i samarbeid med forhandlernettverket. Utgangspunktet er egenskapene til Averso serien, men med norsk design og tilleggsutstyr som standard, forteller Marita Valseth Hoel, campingvognansvarlig hos Kroken Åndalsnes.
Bürstners campingvogner er svært populære på det norske markedet. I 2016 økte salget med nesten 200%. 

God plass til hele familien

Vognene i Nordic serien finnes både med og uten køyesenger, og hver køyeseng har sitt eget vindu. Store vindusflater åpner for mye dagslys inn i vognene, og den smarte rominndelingen gir en åpen og luftig følelse.

Badene er funksjonelle for både store og små, med praktiske detaljer. Romslige kjøkken gir mye lagringsplass, og alle kjøkken har skuffer med ”soft close” funksjon. De spesialutviklede Nordic-vognene fra Bürstner har også integrerte lys-systemer i tak og under skap. Belysningen skaper en fin og lun atmosfære innvendig. USB-innganger for enkel lading av elektriske apparater er plassert nær sengene. Store gjenstander får plass i det romslige lasterommet som enkelt nås fra utsiden av vognene.
Bürstner Nordic gir trivsel og velvære, ombord og underveis. Alt ligger til rette for å nyte gode opplevelser sammen med familien.

Utmerket helårsvogn

– Det som er unikt med vognene i Nordic serien er at de har elementer som uttrekkbar skiboks og varme garderobeskap innvending, forklarer Hoel. – Bürstner Air Plus system gir god luftsirkulering i innredningen, varme i vognen, hindrer kondens og gir et godt inneklima hele året, påpeker hun. Bürstner Nordic er derfor perfekte vogner til vinterbruk. Nok plass og smart lagring av vinterklær er avgjørende for en familie som reiser på vinterstid. Bürstner har derfor integrert en stor garderobe ved inngangen, hvor man kan tørke våte vinterklær.
Campingvognene fås i ulike størrelser og har plass til hele familien. De funksjonelle planløsningene har blant annet gitt rom til et romslig kjøkken.
Utseendemessig fremstår samtlige vogner som lekre og moderne. Du kan også sette ditt personlige preg på interiøret med 38 ulike kombinasjoner.

Det tyske caravanmerket er spesielt kjent for merkets design. Bürstner har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegant interiør i sine modeller. Dette, kombinert med god kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser gjør at Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn.
Vognserien er utviklet med hovedfokus på det skandinaviske markedet. Med fire ulike planløsninger finner du en modell som passer ditt behov. 


2017-modellene i Bürstner Nordic serien kommer i fire ulike varianter.

580 TS: I denne modellen får du en romslig sittegruppe i front og et praktisk kjøkken med mye benkeplass. Dobbeltsengen er plassert i hjørnet bak, rett ved siden av badet. Det er også mulighet for klappkøye over dobbeltsengen.

600 TK: Denne modellen har også dobbeltseng i hjørnet bak med mulighet for klappkøye, men modellen har også køyesenger med to soveplasser. I front finner man en romslig sittegruppe. Denne planløsningen gir seks faste sengeplasser, uten bruk av sittegruppe. Bad og kjøkken er plassert i midten av vognen.

650 TS: I denne modellen er dobbeltsengen plassert i midten av vognen. I midten av vognen finner man også en liten og nett sittegruppe, samt en romslig sittegruppe i front. Her får man også et romslig bad på tvers av hele bakenden av vognen. Denne modellen er perfekt for par som ofte reiser alene.

520 TK: Denne modellen er basert på en vogn i Averso Top serien. I denne vognen er dobbeltsengen plassert i front, i tillegg får man en enkeltseng på tvers av bakenden. Badet er også plassert i front, ved siden av dobbeltsengen. Midt i vognen finner man en koslig sittegruppe. (Denne modellen leveres ikke med Alde sentralvarme.)