Nyheter fra Bürstner

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Nyheter fra Bürstner

Campingferie er perfekt for å skape nye, gode ferieminner gjennom hele livet. Muligheten til å reise hvor og når det måtte passe sammen med venner og familie, er helt unik. Her får du noen utvalgte bobilmodeller fra Bürstner.

Den tyske produsenten Bürstner har mange års erfaring i å utvikle og levere både campingvogner og bobiler til campingglade nordmenn. I 2021 tilbyr Bürstner et bredt og spennende modellprogram, med bobiler og vogner for enhver smak.

Skapt for norske forhold

I tett samarbeid med Solid Import og norske forhandlere har Burstner over mange år utviklet og tilpasset vogn- og bobilmodeller som er godt egnet for bruk hele året i nordiske forhold. Med et bredt og spennende modellprogram, finner du garantert en bobil eller campingvogn som passer ditt behov.

Finn nærmeste Bürstner-forhandler

Bürstner Elegance på Mercedes

Den splitter nye Bürstner Elegance er bygget på Mercedes-chassis, og er flaggskipet Bürstner-flåten. Elegance finnes med to motorvarianter, 143 hk eller 170 hk Euro 6d AdBlue turbodiesel.

Velger du en Bürstner Elegance får du kvalitet, komfort og romslighet. Bobilen er designet med et godt øye for detaljer, og er et sted hvor du alltid vil føle deg som hjemme - uansett hvor du er.

Bürstner Elegance sittegruppe.
Bürstner Elegance sittegruppe.
Bürstner Elegance senkeseng
Bürstner Elegance senkeseng
Bürstner Elegance sovedel.
Bürstner Elegance sovedel.
Bürstner Elegance kjøkken.
Bürstner Elegance kjøkken.
Bürstner Elegance kjøkken.
Bürstner Elegance kjøkken.
Bürstner Elegance sittegruppe.
Bürstner Elegance sittegruppe.

Romslig og elegant

Bürstner Elegance er elegant designet med fokus på praktiske løsninger. Spisebordet kan for eksempel flyttes både sidelengs og i lengderetningen for enda enklere tilgang til front og bak. Den ekstra brede bodelsdøren gjør det enda lettere å stige inn og ut, og senkesengen foran kommer ned med et enkelt tastetrykk. Samspillet mellom farger, former og materialer fremheves av mange LED-lyskilder.

Les mer og se bilder av Bürstner Elegance

Se flere

Campeo og Eliseo - perfekte bybobiler

Å reise på tur med de kompakte bybobilene Campeo og Eliseo fra Bürstner gir deg frihet til å oppsøke de aktivitetene du ønsker deg - fra friske fjellturer til elegante restaurantbesøk. Campeo og Eliseo er praktiske bobiler som har alt du trenger til både korte og lange turer. Hvor som helst, når som helst.

Under 3,5 tonn

Bürstner Campeo får du i tre modellvarianter - C540, C600 og C640. Bürstner Eliseo får du i modellene C540, C543, C600 og C641. Alle modellene kan fås med 120 hk og 140 hk motor. Samtlige modeller har totalvekt under 3500 kilo, som betyr at de kan kjøres med vanlig bilsertifikat.

Les mer og se bilder av Bürstner Campeo

Se flere
Se Bürstner bobiler på lager i Norge

Bredt modellspekter

Bürstner har gjennom mange år utviklet et bredt modellspekter, slik at du garantert vil finne en bobil som passer ditt behov. Gjør en trygg handel gjennom landets største forhandlernett, som strekker seg fra Bardufoss i nord til Kristiansand i sør. Ta gjerne en titt på modellseriene fra Bürstner under, eller se nye og brukte, ferieklare Bürstner-modeller i utstilling i Norge her.

Se flere

Finn Bürstner-forhandler i Norge

    Vis flere

    Forhandlerkart