Flair vinner anerkjent designpris

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Flair vinner anerkjent designpris

Den eksklusive Flair-modellen fra Niesmann + Bischoff ble nylig annonsert som en av vinnerne i den prestisjetunge designkonkurransen ”German Design Award.”
Det tyske designrådet er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen design. Den internasjonale fagjuryen i det tyske designrådet har tildelt ”Flair” vinntertittelen for fremragende designkvalitet i kategorien ”Transport” i 2017. Dette er den eneste offisielle designprisen som gis ut i Tyskland.

Internasjonal fagjury
Juryen i det tyske designrådet består av erkjente spesialister fra en rekke ulike fagfelt – både innen næringsliv, utdanning, forskning og design. Den tyske designprisen, også kalt German Design Award, setter så høye standarder som overhode mulig når de skal kåre sine vinnere.

Prestisjetung seier


Prisen støttes av den tyske forbundsministeren for økonomi og teknologi. Det er ikke mulig å nominere kandidater til German Design Award. Produkter må nominieres selv av ministerne for økonomi i de forskjellige tyske delstatene, eller av forbundsministeriet for økonomi. Et selskap kan kun delta i konkurransen dersom produktet allerede har blitt tildelt en nasjonal eller internasjonal designpris. Dette gjør at en seier i den eksklusive tyske designkonkurransen er svært prestisjetung, både nasjonalt og internasjonalt. I fjor fikk Niesmann + Bischoff også annerkjennelse fra det tyske designrådet for sin Arto-serie.

Utmerket design

, helt ned til siste skrue
Niesmann Flair er uten tvil en suveren luksusbobil. Romslig, helintegrert og med alt utstyr du kan tenke deg for at ferien skal bli førsteklasses. Selve bilen er solid bygget, og velegnet til å brukes både vinter, vår, sommer og høst. Det utvendige designet er inspirert av personbiler, og gjør at Flair er en bobil utenom det vanlige. Den eksklusive bilen kombinerer imponerende dynamikk og innovativ teknologi med eksepsjonell komfort. Niesmann Flair byr på flere ulike planløsninger, og selvsagt ypperlig design, både innvendig og utvendig. Hver krik og krok byr på noe vakkert du kan lene øynene dine på og Niesmann er uten tvil det perfekte merket for de store designelskerne.