Storsatsning på LMC i Norge

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Storsatsning på LMC i Norge

Kroken Caravan Import har nå overtatt agenturet på LMC i Norge, og ønsker å ta den tyske merkevaren til nye høyder. LMC skiller seg tydelig fra de andre merkene i caravanbransjen, ved å tilby hele 12 års garanti for både bobil og campingvogn.
– Vi satser videre og overtar nå hele ansvaret for LMC i Norge, forteller Tor Grüner, daglig leder i Kroken Caravan Import. – Som eneste aktør i bransjen tilbyr LMC 12 års tetthetsgaranti for både bobil og vogn, noe som er helt unikt. Merket blir nå representert i hele landet, hos en rekke ulike forhandlere.

Når Kroken nå overtar ansvaret blir LMC en del av et stadig økende nettverk, noe som vil være en stor trygghet for kundene. Kroken Caravan Import består i dag av 20 dedikerte forhandlere, med høy kompetanse og serviceinnstilling. – Alle som kjøper en bobil eller campingvogn fra en av våre forhandlere skal få den samme servicen og hjelpen, overalt i Norge, sier Grüner.

Markedsledende


LMCs produkter karakteriseres av innovative løsninger og sporty eleganse. De er markedsledende innen lettvektsmodeller, og produktene byr på ekstraordinære funksjoner og maksimal funksjonalitet. - LMC er en kjent merkevare, med en solid tilhengerskare i Norge. De tilbyr et godt utvalg av ulike modeller og satser på løsninger spesielt tilpasset norske forhold, forklarer Grüner.

12 års tetthetsgaranti


Fuktskader regnes som en av de største truslene mot din bobil eller campingvogn. Slike skader medfører irriterende reparasjoner og forstyrret feriefornøyelse. Som eneste leverandør på markedet gir LMC 12 års tetthetsgaranti for både bobiler og campingvogner, takket være Long Life Teknologi. LMCs unike komposittmaterialer erstatter tradisjonelt treverk og nye produksjonsmetoder bidrar til vanntetthet, stabilitet og lavere vekt.

Sterke partnere


- Vi er både glade og stolte over at Kroken Caravan Import nå overtar import og salg av våre produkter i Norge. To sterke partnere med samme mål. Hva mer kan man ønske av et godt samarbeid? Sier Ulrich Stephan, administrerende direktør i LMC Caravan GmbH & Co.

LMC eies av Erwin Hymer Group som Kroken Caravan Import har en omfattende avtale med. Hymergruppen representerer i dag 8 solide merkevarer, som produserer bobiler og campingvogner på fabrikker rundt om i Europa. Nå skal produksjonen spesialiseres. LMC-fabrikken er utpekt til å bli Hymergruppens store campingvognsenteret i fremtiden. Hymergruppen investerer 20 millioner euro i fabrikken, og et nytt kundesenter skal stå ferdig i 2019.

Suksesshistorie

Det hele begynte med en stor lidenskap for campinglivet. Mot slutten av 1940-tallet fartet malermester Heinrich Austermann og hans kone rundt om på campingplasser i Europa. For å være mer beskyttet mot regn utviklet Austermann to kompakte og romslige campingvogner til eget bruk. Produktene, som først skulle dekke et eget behov, ble snart etterspurt av andre.

I 1995 begynte produksjonen av LMCs første campingvogn, og det første kapitelet i LMCs suksesshistorie ble skrevet. Da Erwin Hymer overtok driften av LMC i 1991 begynte en ny æra i Sassenberg. I de neste 25 årene ble det stadig investert i utvidelser. Ved hjelp av en intelligent merkepolitikk og tallrike innovasjoner ble LMC en markedsleder innen lettbygde konstruksjoner. I dag er LMC sterkt etterspurt på det internasjonale markedet, og det fremstilles årlig ca. 2500 campingvogner og 1600 bobiler ved fabrikken i Sassenberg.