Bobil med unik kjørekomfort

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bobil med unik kjørekomfort

Hymer, Norges mest solgte bobilmerke hvert år siden 2015 har samarbeidet med Mercedes for å utvikle de revolusjonerende nye B-MC-modellene. Det har resultert i en prisbelønt bobil med kjørekomfort og egenskaper i en helt ny klasse.

Hymers nye B-klasse Modern Comfort-modell (B-MC) er med sitt unike førerassistentsystem i en klasse for seg på bobilmarkedet. De nye modellene er bygd på Mercedes SLC-chassis (Super Lightweight Chassis) og imponerer med overlegen kjørekomfort.

– Dette er bobiler med førerassistentsystem som dem man finner på personbiler, forteller salgsleder i Namsen Auto, Erik Sørkliflå.

SE VIDEO

Gode assistenter


Gjennom samarbeidet med Mercedes har bilene fått et løft og et moderne uttrykk både inni og utenpå. I tillegg tilbyr de også, som de eneste bobilene på markedet, et omfattende førerassistentsystem. Assistenter for sidevind, fjernlys og trafikkskiltgjenkjenning, i tillegg til en rekke aktive assistentfunksjoner som distanse-, bremse- og filholderassistent gir en god dynamikk i kjøringen og sikrer en behagelig og trygg kjøreopplevelse – sommer som vinter.

Komfort hele veien


Nye B-MC kan fås som både helintegrerte (B-MC i) og delintegrerte (B-MC t). I de delintegrerte modellene kan sengen også leveres i en uttrekkbar variant, uten at det går på bekostning av skapplassen. Det er gode muligheter for oppbevaring, både på sidene og under sengen.

Plasseffektivt på vanlig førerkort


I tillegg til oppbevaringsmulighetene i soveområdet, bidrar bilens hevede gulv til utvidet lagringsplass. Lasterommet har god kapasitet og rommer mer enn 3000 liter og har en bæreevne på opptil 450 kilo. Gulvet, som også har varmeregulerende elementer, legger også til rette for mer oppbevaring, hvor lommene i gulvet tilbyr lagring i en jevn temperatur. I tillegg kan også bilene kjøres på vanlig førerkort.

– Bobilene kan registreres både over og under 3,5 tonn, og kommer i forskjellige lengder på over og under 7 meter, avslutter Sørkliflå.