Stilig retrovogn fra Hymer

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Stilig retrovogn fra Hymer

Den lille favoritten fra Hymer er endelig tilbake i Norge etter syv år. Hymer Eriba Touring er en stilig retrovogn, som passer ypperlig for de eventyrlystne camperne.
Liten og nett campingvogn, men mer enn stor nok
Hymer Eriba har hatt en lang og stolt historie helt siden 1923. Vognene har satt standarden for industrien opp til flere ganger. Nå er favoritten tilbake i Norge med et helt spesiellt utvendig design. Vognen er liten og nett, men allikevel mer enn stor nok. Hymer Eriba Touring er den perfekte campingvogn for eventyrlystne par.

Pop-top tak


Vognen har en lav egenvekt og kompakte mål. Et av de unike aspektene med denne vognen er at den har et eget pop-top tak. Når taket er oppe blir romfølelsen i vognen drastisk større og høyden i oppholdsrommet blir opptil 1,95 meter. Sideåpningene i det justerbare taket sørger for utmerket luftsirkulasjon og mer lys inne i campingvognen. Takket være den integrerte myggnettingen er uønskede gjester stengt ute.

Inspirert av flykonstruksjon


Retrovognen gir selvfølgelig optimalt veigrep og maksimal kjøresikkerhet, men det oppsiktisvekkende med denne campingvognen er dens spesielle utside. Eriba Touring har en særegen fasong og det unike designet er basert på konstruksjonen av fly. Utsiden av vognen er preget av robust stål. Vognen tilbys i den eksklusive fargen Crystal Silver Matt Metall, som er tilgjengelig som en egen designpakke.

Eriba Touring har et isolert, utvendig skap beregnet for glassflasker, hvor man enkelt får plass til to 5kg flasker. Som ekstrautstyr kan man også få egne utvendige skap til lagring av sittegrupper og større utstyr.

Ta med deg alt du trenger
Selv om vognen ser liten ut fra utsiden, har den en overaskende romslig stue. Her har man full oversikt fra forsiden til baksiden. Sittegruppen er romslig og hyllen under vinduet sørger for god lagringsplass. Under sofaene har man også god plass til å rydde vekk større elementer som esker, tepper, bagger og annet utstyr. Vognen har et imponerende stort garderobeskap i full høyde, med justerbare hyller. De romslige overskapene har integrerte LED-lys som skaper en behagelig atmosfære. En annen kjekk faktor er at LED-belysningen også minimerer strømforbruket i vognen. De aktive camperne vil også sette stor pris på det praktiske sykkelstativet bak vognen.

Etter en lang dag med nye eventyr venter en innbydende dobbeltseng (eventuellt enkeltsenger) i bakenden av vognen. Alle sittegrupper kan også enkelt gjøres om til en ekstra soveplass.