Rull deg i luksus

Kontakt Solid Import

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Rull deg i luksus

Det har knapt gått et halvt år siden Niesmann+Bischoff viste frem sine tre nyeste modeller i Düsseldorf, men likevel står de allerede høyt på ønskeliste til mange bobilinteresserte. Romslige biler med god lagringsplass, kombinert med lyst og moderne design kan være hemmeligheten.

Polch-baserte Niesmann+Bischoff, lanserte Arto 88 LF, Arto 88 B og Flair 920 EK på Caravan Salon i Düsseldorf, verdens største caravanmesse med mer enn 250 000 besøkende fra 75 land. Etter å ha vært i salg hos forhandlerne siden slutten av 2018, er allerede pågangen tydelig. Bilene er moderne og det nye designet, Modern Line, har lyse flater i slitesterk eik.

– Vi hadde ikke forventet etterspørselen etter de tre modellene skulle være såpass stor allerede fra lansering, sier administrerende direktør i Niesmann+Bischoff, Hubert Brandl.

MODERNE: I den nye Arto 88 LF-modellen fra Niesmann+Bischoff beholder man følelsen av luksus - uansett hvor du befinner deg. Spesielt det romslige badet setter standarden og legger til rette for en god start på dagen.

Populært med eik

Arto-modellene er kjent for å være romslige og helintegrerte bobiler som gir eierne en følelse av luksus. De er velutstyrte, solide og i likhet med Flair-modellene er de godt egnet til bruk året rundt. Den nye Arto 88 LF-modellen har et romslig bad med et moderne uttrykk, som inneholder både wellness-dusj, frittstående toalett og omkledningsrom. I tillegg er soverommet svært funksjonelt, med en behagelig queen-size dobbeltseng og med gode oppbevaringsmuligheter både under sengen og oppe i taket.

Også 88 B-modellen tilbyr god romfølelse og dette forsterkes av den strømlinjeformede sofagruppen plassert ved kjøkkenet. Under de to enkeltsengene på soverommet, er det godt med lagringsplass og flater i behagelige farger i det nye designet av solid eik.

– Vårt nye design har på kort tid virkelig blitt en favoritt og en fersk evaluering viser allerede stor etterspørsel. Mer enn 80% av alle Arto og Flair modeller fra 2019 skal leveres med lys innredning, sier Brandl.

FOR DEN MATGLADE: Flair 920 EK har godt med benkeplass, samtidig som man er nærme gjestene i sofagruppen. Her kan man lett tilpasse rettene og bruke lokale råvarer fra der man måtte befinne seg.

Romslig kjøkken

Er du glad i å lage mat, er den nye Flair 920 EK et glimrende valg for deg. Her får man god benkeplass på kjøkkenet, som i tillegg kan forlenges med ytterligere 45 cm. Dette gjør matlagingen til en lek, samtidig som man kan holde samtalen i gang med gjestene i spisegruppen.

Badet, som blant annet har regndusj, gir en deilig spafølelse også på tur og nattesøvnen er sikret i de to enkeltsengene, som har en lengde på hele 206 cm! Det er altså ingen grunn til å slakke på luksusfølelsen selv om man liker å være på farten.