Lukk

Årsmodell

-

Lengde

-
cm

Pris

-
kr

Niesmann-Bischoff Flair 920 EK NÅ kr 3 329 649

Polster Sensation skinn brun, Verade Oak, Automatisk Wandlergirkasse ZF8HP, Friskluftventilator, termostatregulert, over kjøkkenet, Truma DuoControl CS gasstrømningsovervåker, Gasstilkobling i sidevegg, Dusj i garasje, Varmeveksler, Klimaanlegg Unterflur, Saphir Comfort, 2.400 W, for klimatisering av bodel, Full pneumatisk fjæring med løfte- og senkeinnretning og automatisk nivellering, inkl. sporutvidelse, Håndkletørker på toalettrom, Gulvvarme (også i førerhus), Heve-/senkeseng, elektrisk, i stedet for frontoverskap, Klimaanlegg Unterflur, Saphir Comfort, 2.400 W, for klimatisering av soveromsdel, Tømmeslange i avløpsrør, Friskluftventilator, termostatstyrt, over bad, Belteintegrert sittebenk i sofa på passasjerside, Spesialbelysning på mediesøyle (vekselfarget, dimbar), Mineralmaterial-overflate inkl. innmontert kum for kjøkken og bad i stedet for laminat, Klimaanlegg førerhus (automatisk klimaanlegg med pollenfilter), Solcellepanel 2× 120 W, SOG toalettutluftning, Frontsiktbeskyttelsesrollo (variabel siktbeskyttelse på frontrute), Vektforhøyelse til 7, 49 t, Lettmetallfelger (2 stk.) på foraksel, sporutvidelse foran, pyntehjulkapsler på bakaksel, LED-TV, 22", inkl. integrert DVB-S2-/DVB-T mottaker, DVD-magasin på vegg ved seng bak, Differensialsperre for bakaksel, Skifer på mediasøyle i farge „Black Star“, LED front- og tåkelys, inkl. kurvelys, Frontrute oppvarmbar, ClouLine-Design, Oppgraderingssett for vannbåren varme, Komfortseter med luftfjæring, for fører og passasjer, med setevarme og elektr. Ryggstøtte, Applikasjoner på dashbord i rustfritt stål, Sentrallås med in

Niesmann Flair er uten tvil en suveren luksusbobil. Romslig, helintegrert og med alt utstyr du kan tenke deg for at ferien skal bli førsteklasses. Den eksklusive Flair-modellen hylles internasjonalt og ble annonsert som en av vinnerne i den prestisjetunge designkonkurransen ”German Design Award” i 2016.

Selve bilen er solid bygget, og velegnet til å brukes både vinter, vår, sommer og høst. Det utvendige designet er inspirert av personbiler, og gjør at Flair er en bobil utenom det vanlige. Den eksklusive bilen kombinerer imponerende dynamikk og innovativ teknologi med eksepsjonell komfort. Niesmann Flair byr på flere ulike planløsninger, og selvsagt ypperlig design, både innvendig og utvendig. Hver krik og krok byr på noe vakkert du kan lene øynene dine på, og Niesmann er uten tvil det perfekte merket for de store designelskerne.

Har du spørsmål om Niesmann-Bischoff Flair 920 EK?

E-post:
Telefon/Mobil:
Spørsmål / beskjed til selger:
Planløsning
flair_920ek_2019_planlosning
Teknisk info
Årsmodell2019
Sengeplasser4
Antall seter3
Lengde, cm927
Bredde, cm240
Motoreffekt180
Totalvekt7200
Egenvekt5750
GirkasseAutomat
HjuldriftBakhjulsdrift
Les mer - last ned PDF
Se flere artikler
Relaterte artikler
5 års Norgesgaranti
Gjør en trygg handel