Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

Salgsavdeling
 

Chat via Facebook

Lukk

Årsmodell

-

Lengde

-
cm

Pris

-
kr
Denne bobilen står hos Lians Caravan & Fritid AS.

Laika Kreos 4009 Automat 2,3l148hk NÅ kr 1 089 000

Før pris kr 1129000 - Nå kr 1089000, - Automatgir. -16" alufelger. -Diesel tank på 120l. -LED kjørelys. -Tåkelys. -Truma Combi 6EH. -DAB+Radio mCD spiller. 5" tuch skjerm. -Ryggekamera med 7" skjerm. -Elektrisk senke seng over sittegruppe. -Foldbar Bordplate. -Dekktrykksensor. Vi er behjelpelig med finansiering.Med forbehold om feil i annonse. Velkommen til Lianscaravan & Fritid AS.

Italienske Laika leverer bobiler preget av innovative løsninger og rent, italiensk design. Bilene er laget for alle slags klima. Modellene er konstruert med de mest moderne teknikker og materialer av høy kvalitet.

Laika har et solid og spennende modellprogram, og de siste årene har de praktisk talt fornyet samtlige av sine modeller: Ecovip, Kreos og Rexosline. Med en ny fabrikk i hjertet av Toscana, et spennende modellprogram og høy kvalitet har Laika erobret mange nordmenns hjerter. Fornøyde kunder er merkets mål og filosofi – og med en bobil fra Laika ligger alt til rette for å virkelig nyte La dolce vita.


Innovasjon har alltid preget det Italienske bobilmerket. Laika var blant annet først ute med LED-belysning i hele bobilen. Bobilene fra Laika er bygd på Fiat Ducato chassis, med solid konstruksjon og gjennomført høy materialkvalitet i alle ledd. Kombinert med 5 års Norgesgaranti er Laika et trygt og godt bobilvalg.

Laika er en bobilprodusent med lang erfaring, og deres historie startet allerede i 1964. Grunnleggeren, Giovambattista Moscardini, var fascinert av menneskets erobring av verdensrommet, og hendelsene som åpner nye horisonter for menneskeheten. Herav selskapets navn og logo, som er dedikert den første hunden som ble sendt ut i verdensrommet. Det dessuten ikke alle bobilprodusenter som kan skryte på seg å ha egen fanklubb, men det kan altså italienske Laika. I Norge har en gruppe mennesker med spesiell forkjærlighet for Laika bobiler dannet en egen interesseorganisasjon – Norsk Laikaklubb.

Har du spørsmål om Laika Kreos 4009 Automat?

E-post:
Telefon/Mobil:
Spørsmål / beskjed til Lians Caravan & Fritid AS:
Planløsning
Teknisk info
Årsmodell2018
Kilometerstand0
Sengeplasser4
Antall seter4
Lengde, cm749
Bredde, cm230
Totalvekt4250
Egenvekt3151
Utstyr
  • Varmtvann
  • Sommerhjul
  • Stekeovn
  • Ryggekamera
  • Røykfri
  • Radio/ cd
  • Fryseboks
  • Kjøleskap
  • Fast toalet
Les mer - last ned PDF
Se flere artikler
Relaterte artikler
5 års Norgesgaranti
Gjør en trygg handel