Kontakt Lians Caravan & Fritid AS

Salgsavdeling
 

Chat via Facebook

Lukk

Årsmodell

-

Lengde

-
cm

Pris

-
kr
Denne bobilen står hos Lians Caravan & Fritid AS.

Hymer Free 600 2,3/150 NÅ kr 829 000

Her er en virkelig flott utgave i City Car segmentet. Kvalitetsbil fra Hymer! En Free 600 med HEVETAK. Her er det plass til to personer oppe på "loftet" og i tillegg to personer i soveavdelingen bak i bilen. Bilen er i Aluminio Grå Metallic og utstyrt med en 2, 3 liters motor på 148 hk. Av ekstrautstyr kan nevnes: Chassispakke Free med manuelt klima - Ratt og gir i skinn - 16" alufelger - Hevetak med maxi dobbeltseng - Markise - 2 klappstoler og bord - Ready to camp pakke. Moderne design og et overaskende rikholdig interiør. Bad med toalett og dusj med utvendig dusjfunksjon. Godt med oppbevaringsplass og et kjøleskap på hele 90 liter Ta kontakt med en av våre selgere for ytterligere info. Vi tilbyr gunstige finansieringsordninger. Bilen er på lager! (forbehold om feil i annonsen)

Med den nye Exsis beviser vi vår mangeårige erfaring på området lettkonstruksjon: Selv ved nærmest fullt utstyr blir det ved to personer, en fylt ferskvannstank og to fulle gassflasker, alt etter planløsning, fremdeles lastereserver på opptil ca. 450 kg. En enestående toppverdi i 3, 5 tonns kategorien!

Også eksteriør og interiør fascinerer med enestående form, optimal funksjon og spesiell trivselatmosfære. Dens aerodynamiske design sørger blant annet for lavt drivstofforbruk, rolig kjøring og perfekt sikt. Den moderne påbyggsteknologien gir Exsis de beste isolasjonsverdier, stabilitet og lang levetid.

Har du spørsmål om Hymer Free 600?

E-post:
Telefon/Mobil:
Spørsmål / beskjed til Lians Caravan & Fritid AS:
Planløsning
Teknisk info
Årsmodell2019
Sengeplasser4
Antall seter4
Lengde, cm599
Bredde, cm208
Totalvekt3500
Egenvekt2795
Utstyr
  • Varmtvann
  • Dyrefri
  • Alu. Felger
  • Cruisekontroll
  • Kjøleskap
  • Sommerhju
Les mer - last ned PDF
Se flere artikler
Relaterte artikler
5 års Norgesgaranti
Gjør en trygg handel