Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
BerntOle.jpg
Bernt Ole Storm
Selger 
Erik.jpg
Erik Dåsnes
Selger 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Chat via Facebook

Lukk

Årsmodell

-

Lengde

-
cm

Pris

-
kr
Denne bobilen står hos Kroken Kristiansand.

Hymer Exsis-i 588 Norway Line 3,5t= Kl B Sertifikat/150hk/automat/God nyttelast! /6,99m lang NÅ kr 1 199 000

Ny 2019 modell

På lager ! Kun 1 bil igjen !!!!!!!


Er du på jakt etter en hel-integrert kvalitetsbobil som kan kjøres på vanlig kl B Sertifikat, som er under 7 meter og med god motor og automatgir og bra nyttelast?

Da vil vi anbefale og kikke nærmere på Hymer Exsis i 588. Med ca 600 kg nyttelast, er dette blandt klassens beste, og på kjøpet for du den kjente Hymer kvaliteten. For ikke å snakke om annenhpndsverdien den dagen du skal selge den, da disse modellene er svært populære biler på bruktmarkedet!

Modellen Exsis i 588 er som nevnt 6, 99m lang og byr på to enkelt senger bak, med stor garasje under. Det medfølger madrass og stige til å legge i mellom sengene for å få en stor seng. Eget praktisk hengeskap for tøy i fotenden av sengen + skap under hver seng i fotenden. Kjøkken med stort kjøleskap + frys. Toalettrom med god plass på doen, og smart dusj løsning. Vinkel sofa og bord som kan skyves i alle retninger. Hymer exsis er en meget vellkjørende og smidig bobil med sin bredde på 222cm. Ypperlig på trange og svingete Norske veier eller på drømmetur nedover i Europa!


Inkl i prisen på vår bil er følgende utstyr:


NorwayLine pakke:

*Style pakke innvendig, automatisk klima i bildel, Cruisekontroll, el vindu på førerdør, Myggnetting i inngangsdør, 160L kjøleskap, høyglans grill i front av bilen med krom grill. Spesial fjering på fremaksel. Vindu i bodelsdør med bossbøtte.
Agutti førerstoler, ambiente led belysning, mange tilleggskontakter med USB, Truma Combi 6 eh varme på strøm + gass. El gulvvarme. Kabelforberedt til Solar, Antenne

* Stekeovn

*Automatgir

* 16" Hymer Alufelger

* Hvit utv farge

* Tilleggspolster mellom enkelt senger

* 4 pynteputer

* Tv holder

* Trerist i dusj

* Exsis tilleggsklebing i mørk grå på sider av bil + rundt tåkelys

* Tåkelys

Ta kontakt for et godt tilbud med eventuelt annet ekstra utstyr !


Velkommen til Kristiansand Caravan AS


Kontaktinfo

Håvard Nuland ( Salgsansvarlig brukt bobil ) 479 77 772 / havard@kristiansandcaravan.no
Erik Dåsnes ( Salgsansvarlig ny bobil ) 916 80 570 / erik@kristiansandcaravan.no
Bernt Ole Storm ( Salgsansvarlig campingvogn ) 488 67 626 / storm@kristiansandcaravan.no


Kvalitet og service i over 18 år
Vi ønsker deg velkommen til Vest-Agders største Campingsenter. Her finner du en stor innvendig utstilling av Bobiler og Campingvogner, samt en rikholdig butikk med det meste av rekvisita til campingferien. Vi har også et stort kompetanserikt verksted for bobil og campingvogn hvor det meste av ekstrautstyr og servicer blir utført. Vi selger årlig ca 300 enheter og er en motivert gjeng med 14 ansatte som ønsker å yte deg den beste kjøps og eierskapsopplevelsen!

Merkene vi fører er:
Hymer bobil samt Hymer Eriba vogn, Burstner og LMC bobil og vogn, Laika, Carado, Niesmann + Bischoff bobiler.

Kristiansand Caravan AS ligger sentralt til i Sørlandsparken, Stemmane 10 med kun 10 min. til Kjevik Lufthavn samt Kristiansand sentrum og togstasjonen. Kjøper du ny bobil hos oss dekker vi rimeligste transport for inntil 2 personer.

Som medlem i Norges Caravan bransjeforbund og kompetansen vi har gjennom 18 års drift, gjør du en trygg handel hos oss. Kristiansand Caravan AS er hel-eid av Kroken gruppen som er en solid aktør i bransjen med over 45 års erfaring.

Lik oss på Facebook www.facebook.com/kristiansandcaravan
Eller se vår hjemmeside www.kristiansandcaravan.no

Finans og innbytte:
Gjennom vår finansieringspartner Santander Consumer Bank kan vi tilby gunstig finansiering fra kr. 0.- og opp til 15 års løpetid. Vi tar gjerne deres brukte bobil eller campingvogn i innbytte.

Åpningstider:
Mandag - Fredag: 09.00 - 16.00
Torsdag: 09.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 14.00 ( Stengt i Des- Januar )

Utleie:
Sjekk ut: https://www.rent-easy.no/
Vi tar forbehold om trykkfeil i annonse og feil info om utstyr. De oppgitte egenvekter er tall i fra fabrikk/vognkort. Ekstrautstyr som er montert i fra fabrikk samt eventuelt tilleggsutstyr som blir montert lokalt er ikke beregnet i disse tall.

Med den nye Exsis beviser vi vår mangeårige erfaring på området lettkonstruksjon: Selv ved nærmest fullt utstyr blir det ved to personer, en fylt ferskvannstank og to fulle gassflasker, alt etter planløsning, fremdeles lastereserver på opptil ca. 450 kg. En enestående toppverdi i 3, 5 tonns kategorien!

Også eksteriør og interiør fascinerer med enestående form, optimal funksjon og spesiell trivselatmosfære. Dens aerodynamiske design sørger blant annet for lavt drivstofforbruk, rolig kjøring og perfekt sikt. Den moderne påbyggsteknologien gir Exsis de beste isolasjonsverdier, stabilitet og lang levetid.

Nå kr 1 199 000

Har du spørsmål om Hymer Exsis-i 588 Norway Line?

E-post:
Telefon/Mobil:
Spørsmål / beskjed til Kroken Kristiansand:
Planløsning
Exsis-i588MJ18.5fbe64fb-2018
Teknisk info
Årsmodell2019
Sengeplasser4
Antall seter4
Lengde, cm699
Bredde, cm222
Motoreffekt148
Motorvolum2,3
Totalvekt3500
Egenvekt2840
GirkasseAutomat
HjuldriftForhjulsdrift
Les mer - last ned PDF
Se flere artikler
Relaterte artikler
5 års Norgesgaranti
Gjør en trygg handel