Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Hans-Erik-Kingsroed.jpg
Hans Erik Kingsrød
Salgssjef 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Norges største vokser videre:

Nytt caravansenter i Østfold

I mars 2018 åpner Østfold Caravan, et nytt og komplett bobil- og caravansenter i Råde Næringspark. Østfold Caravan blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler, caravan og tilleggsutstyr. Det nye caravansenteret vil blant annet selge Hymer og Bürstner, de to mest solgte bobilmerkene i Norge i 2017.

En del av Norges største forhandlernett
Nye Østfold Caravan etableres av Kroken Caravan Detalj AS, som eier caravansenter i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo og Kristiansand. Østfold Caravan vil forhandle merker fra landets ledende caravanimportør, Kroken Caravan Import AS. Det nye caravansenteret vil bli en del av Norges største forhandlernett bestående av 22 forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle forhandlere i nettverket tilbyr bobiler, vogner, tilleggsutstyr, service og verkstedtjenester samt finansiering.

- Å ha et komplett tilbud fra Østfold Caravan er viktig. Vi har vært i bransjen i flere tiår, og er opptatt av å tilby en trygg og sikker handel. Kunden må kunne stole på oss. Vi har med folks dyrebare fritid og gjøre. Det er et ansvar vi tar på alvor, sier Pål R. Amundsen, daglig leder i Kroken Caravan Detalj AS.

Forhandler av Norges mest solgte bobilmerker
Østfold Caravan vil selge bobiler fra de tyske kvalitetsmerkene Niesmann Bischoff, Hymer, Bürstner og Carado, i tillegg til vognmerkene Eriba og Bürstner. Hymer er Norges mest solgte bobilmerke siste tre år, mens Bürstner er Norges nest mest solgte bobilmerke i 2017. Det nye caravansenteret vil også inneholde en stor Max Fritid tilbehørsbutikk. Østfold har i 2017 en vekst på 50% i bobilsalget, og er landets femte største fylket i antall solgte nye bobiler.

- Østfold er et viktig marked for oss. I dag er vi ikke representert i Østfold med Norges mest solgte bobiler, Hymer og Bürstner. Det kan vi ikke leve med, sier Amundsen.
Hymer, norges mest solgte bobilmerke siste tre år. Foto: Produsent. 
Etableres i Råde Næringspark (DAF-bygget)
Østfold Caravan etableres i Langøyveien 3 i Råde Næringspark, også kjent som DAF-bygget. Lokalene er godt synlig med enkel tilkomst både fra E6 (begge retninger) og fra RV 110. - Planen er at vi åpner i mars 2018. Eksakt dato vil vi komme tilbake til, sier Amundsen.

Nye arbeidsplasser
Østfold Caravan søker etter dyktige og entusiastiske medarbeidere til seks nye stillinger.

- Flotte lokaler og kvalitetsprodukter er på plass, men det viktigste er å ha dyktige medarbeidere som gir det lille ekstra, avslutter Amundsen.  
Aktuelt