Nye Lyseo Time T Harmony Line:

Bobil med stor utstyrspakke til uslåelig pris

Større motor, automatgir og oppgraderinger gjort spesielt med tanke på norske forhold. Akkurat i tide til de flotteste sommerdagene slår vi til med knallpriser på nye Lyseo Time T 690 G og T 700 Harmony Line.

Fellesferien står for døren og de siste forberedelsene er snart gjort før årets ferietur. Med inntil fire sitteplasser og mange spennende løsninger er nye Lyseo Time T Harmony Line den perfekte rammen rundt årets ferie på hjul fra kun 899.000 kr.

Bürstners Harmony Line-modeller er oppgraderte utgaver som gir ekstra velbehag til kundene. Med sitt særegne design, funksjonelle detaljer og mye flott tilbehør får man mye bobil for pengene.

SOSIAL SONE: Flere store vinduer, samt takluke, sikrer godt innslipp av lys i Lyseo Time T. Kjøkkenet er kompakt, men har alt du trenger for å tilberede god mat – også på farten. Nærheten til salongen gjør at man enkelt kan holde samtalen i gang med gjestene mens man lager mat. Flere smarte løsninger kommer inkludert i denne oppgraderte modellen, som organiseringssystem og veggholder til kaffekapslene dine. Foto: Produsent

Oppgraderinger for nordiske forhold

Det er gjort oppgraderinger i begge modellene, spesielt med tanke på nordiske forhold. Bilene leveres med innlagt varme i gulve og oppgradert motor til sterke 150 HK, i tillegg til både multimedia ryggekamera og automatgir. Dette gir en mer smidig kjøreopplevelse og sammen med cruisekontrollen, er man sikret god flyt på veien. Om du er av dem som liker å synge mens du kjører bil, har også begge modellene DAB-radio.


Garantert tett i 10 år

Bilen er bygget på Fiat-chassis og i tillegg til en omfattende ekstrautstyrspakke, er også 10 års tetthetsgaranti inkludert i prisen. Fra og med årets modeller, gir Bürstner alle bobileiere en bekymring mindre og garanterer at din nye bobil holder seg tett. I tillegg er både tak og gulv forsterket i glassfiber, som gjør bilene svært værbestandige. Et tak i glassfiber gir bedre støyisolasjon enn vanlige aluminiumstak og i tillegg beskytter det også bedre mot skader fra f.eks. hagl.

PLASS TIL MANGE: T 700 leveres med senkeseng over salongen foran, som gir to ekstra soveplasser. Med fire sitteplasser under kjøring, har man dermed nok soveplasser til alle passasjerene – uten at noen trenger sove trengt. T 690 G kan også leveres med senkeseng, men da mot et tillegg i prisen. Samtlige senger i bobilen er flersone kaldskummadrasser, som gjør at du sover komfortabelt også på farten. Foto: Produsent

Alltid deilig inneklima

Bürstner er kjent for sitt omfattende klimakonsept og man er sikret et behagelig inneklima, uavhengig av været. Det er fokusert på store vinduer for å slippe mest mulig dagslys inn i bobilen og skape en lys og luftig atmosfære. I tillegg leveres modellene med en 4 m bred markise med integrerte LED-lys, så man trenger ikke gå langt for å sløve i skyggen på de varmeste dagene.

T 690 G kommer i tillegg med ekstra garasjeluke på venstre side, som gjør det smidig når man skal laste inn eller ut større ting, som f.eks. campingmøbler fra garasjen.

Aktuelt