Nå kommer Hymer ut med nye modeller. Modellene Hymermobil B-klasse Modern Comfort 690 I og B-klasse Modern Comfort 690 T vil være til salgs fra over nyttår.

Årets nyhet fra Hymer:

B-MC med nytt førerassisentsystem

B-klasse Modern Comfort er årets nyhet fra Hymer, Norges mest solgte bobilmerke. Modellene er nå utstyrt med et førerassisentsystem som gir god kjørekomfort og en tryggere kjøretur. De nye B-MC-modellene med Mercedes chassis kommer med flere nyvinninger både innvendig og utvendig.

Salgslederen for Namsen Auto, Erik Sørkliflå, mener disse modellene vil slå godt an for dem som ønsker seg en bobil med en kjørekomfort som kan minne om en personbil.

-Dette er bobiler med alle førerassistentsystem som man finner på en personbil. Den kommer blant annet med adaptiv cruisekontroll, og en rekke andre systemer, fortsetter han.

Samarbeidet mellom Hymer og Mercedes-Benz har gitt bobilenes indre og ytre et løft, og gir modellutgavene en sporty og strømlinjeformet utseende. 
Med Hymers PUAL konstruksjonskonseptet med aluminium, skum og 100% trefri konstruksjon, gir dette bobilen høy stabilitet og god isolasjon. Foto: Produsent
To modeller
Den helt nye modellserien B-Modern Comfort, eller B-MC, er bygget på Hymers nye SLC-chassis (Super Lightweight Chassis). Det nye designet på modellserien B-klasse Modern Comfort gjelder blant annet bobilene 690 I og 690 T. Disse kommer både som integrert og delintegrert, og har som navnet antyder, spesielt fokus på moderne interiør og eksteriør.
 
Med et stort førerassistentsystem får man følelsen av å kjøre personbil. Foto: Produsent
Stort førerassistentsystem
I samarbeid med Mercedes leverer Hymer en av Norges første førerassistentsystem som gir en svært god kjørekomfort. Med systemer som sidevindassistent, aktiv distanseassistent, aktiv avstandsassistent (Distronic), aktiv bremseassistent, trafikkskiltgjenkjenning, aktiv filholder assistent, oppmerksomhetsassistenten, ESP- og ASR-bremsesystem og fjernlysassistent, gir dette en god kjøreopplevelse på både sommer- og vinterføre.
B-MC I 690 har en stor seng med skapplass på sidene til bøker, briller eller nettbrett. Foto: Produsent
Seng med komfort og kvalitet
Et av de mange høydepunktene som både de integrerte og delintegrerte bobilene kommer med, er den høydejusterbare queen-size sengen som måler 195 x 150 cm, som er inkludert som standard. På hver side av sengen er det skap med gode oppbevaringsmuligheter til blant annet bøker eller briller. En ekstra garderobe er også integrert ved foten av queen-size sengen. Som tilleggsutstyr kan B-Modern Comfort også suppleres med blant annet tilpassede funksjoner som uttrekkbar dobbeltseng i de delintegrerte modellene. 
Romslig og stilren bodel i den nye modellserien til Hymer. Foto: Produsent
Moderne og elegant bodel
Den romslige bodelen har et stilig designet kjøkkenhjørne med stor arbeidsflate. Den gode belysningen fremhever det moderne og særegne interiøret. Med rene linjer og flotte fargekombinasjoner ser den både tidsriktig og elegant ut. Modellene kommer også med en integrert 32″ TV. Med den fastmonterte TV’en tar den verken lagringsplass eller store deler av oppholdsrommet. 
I begge modellene finner man gode oppbevaringsløsninger. Foto: Produsent
Mer lagringsplass
Med et hevet gulv er det større lagringsplass i rommet under garasjen. På grunn av de varmeregulerende elementene i gulvet vil det som ligger i lommen ikke bli eksponert for ekstreme temperaturer. Disse lukene gjør det enkelt for på og av lasting. Bagasjen er beskyttet mot frost og høy varme i opptil 1,5 time. Lasterommet har god kapasitet, rommer mer enn 3000 liter og har en bæreevne på opptil 450 kilo.

Kan kjøres med vanlig førerkort
-Bobilene kan registreres til under 3,5 tonn og kommer i forskjellige lengder på over og under 7 meter. Dette blir spennende, avslutter Sørkilflå.  
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt