Produktene fra LMC byr på ekstraordinære funksjoner og maksimal funksjonalitet, og med et solid modellutvalg er LMC er stor favoritt blant mange nordmenn. Foto: Falke Fotografie.

Unikt karosseri gir

12 års tetthetsgaranti

Som eneste aktør i bransjen har LMC hele 12 års tetthetsgaranti på alle sine produkter. Innovativ og sofistikert teknologi gir energieffektive enheter som sikrer deg mot fuktskader, og som passer perfekt for et skiftende norsk klima.

LMC har i mange år jobbet målbevisst med sikkerhet og forebygging av fuktskader i sine enheter. Som et trinn for å forlenge enhetenes levetid, leveres alle LMCs enheter med den sofistikerte Long Life teknologien (LLT) som gir bransjens beste tetthetsgaranti på alle enheter. Den regnes den mest innovative karosseriteknologien i bransjen og bidrar til lang levetid, sikkerhet og høyere annenhåndsverdi.
I den kompakte vognen Style - gjør flere gode løsninger at man likevel har godt plass til familielivet på tur. Vognen leveres i 9 planløsninger, som alle kommer med minst 4 sengeplasser. Foto: Produsent.
Unik i bransjen
– LMC er den eneste aktøren i bransjen som tilbyr 12 års tetthetsgaranti for samtlige bobiler og vogner. Dette gir våre produkter en unik fordel. Takket være vår nye høykvalitets karosseriteknikk, slipper ikke en eneste regndråpe inn i våre bobiler eller vogner, sier Michael Schmitz, leder ved LMCs tekniske avdeling.
 
LLT-teknologien tilrettelegger også for at enhetene kan brukes året rundt. Produsentens løsning for skader grunnet vær og vind, er et glassfiberforsterket kunststoff kalt GFK. Både tak, understell og bakvegg er kledd i det robuste og motstandsdyktige fiber-kunststoffet som gir værbestandighet, beskyttelse mot hagl og tåler selv de vanskeligste forhold.
Om du vil kjøre lang eller kort, trenger lite eller mye plass og hvor mange du vil ha med på tur er viktige faktorer å ta med i betraktningen før man kjøper ny campingvogn. Her er LMC Vivo 520 K på langtur i Europa. Foto: Falke Fotografie.
Lett chassis gir plass til bagasje
Det er mye som må tas med i betraktningen når man skal kjøpe ny vogn. På forhånd kan det være greit å tenke gjennom hva man skal bruke vogna til, om den skal være mye med på tur eller for det meste stå i ro og hvor mange skal være med.
 
Liker dere å flytte på dere og oppleve nye steder og ha med vogna på tur, kommer det godt med at LMCs vogner er bygget på AL-KO chassis. Det er pålitelig med funksjonelle støtdempere, god kjøredynamikk og komfort. I tillegg er det gjort flere vektsparende tiltak, som gir større mulighet for å ha med seg mer på tur. I tillegg er det også flere gode, innovative løsninger som minimerer ubrukt lasteplass – og plass er noe man sjeldent får nok av, dersom man er en stor familie som tilbringer ferier og mye til i vogna.
LMC fører et bredt utvalg av ulike modeller og tilbyr alt fra små kjørevogner, til større vogner for hele familien. Med sine fire ulike modellserier tilbyr LMC en campingvogn for enhver smak og hvert behov. Foto: Falke Fotografie.
Velg vogn til ditt behov
Som førstegangskjøper, er den kompakte vogna Style et godt valg. Den kan leveres i hele 9 ulike planløsninger, som alle har minst 4 soveplasser. I likhet med de andre vognseriene, kan den leveres med køyeseng og passer derfor godt for familier på tur.
 
Trenger du litt større plass, kan den fleksible Vivo-serien være midt i blinken. 10 ulike planløsninger med inntil 6 sengeplasser utnytter plassen i vogna godt. Vogna passer fint på kaldere dager og med en gassvarmer som raskt varmer opp oppholdsrommet, er den et godt utgangspunkt for turer også i vinterhalvåret. Store vinduer gir dessuten god utsikt til dagens nærområde og gir gode lysforhold inne.
 
Musica er en større og godt utstyrt utgave av LMC vogna. Smarte løsninger som LMConnect Display, gjør at man enkelt får tilgang og god oversikt over alle funksjoner og statusoppdateringer i vogna. Er man glad i god mat på tur, gir også det innholdsrike kjøkkenet med store skuffer og romslig kjøleskap nok oppbevaringsplass til matvarer til en hel familie.
 
LMCs største modell, Maestro, er elegant innredet, samtidig som den hjemmekoselige følelsen er beholdt. En kraftig gassvarmer for strømløs drift gjør at man slipper å fryse særlig lenge når man våkner om morgenen. Kok morgenkaffen på gasskomfyren, som med 3 brennere gjør det enkelt å forberede flere ting samtidig. Store vinduer og takvindu i klart glass sørger for godt naturlig lys i kjøkkenområdet.
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt